Hangot a tévébe!

Az Oticon Opn megjelenésével nem csak a hallókészülékek új generációja érkezett el, de a vezeték nélküli kiegészítőkkkel számos további praktikus lehetőség nyílt arra, hogy a készülék viselőjének az eddigieknél sokkal jobb kommunikációs és hallásélményben legyen része. A könnyen használható vezeték nélküli eszközökkel számtalan, a mindennapokat könnyebbé tevő megoldás közül választhat.

A könnyen használható vezeték nélküli eszközökkel számtalan, a mindennapokat könnyebbé tevő megoldás közül választhat.

Streamelj a készülékbe!

Közvetlenül a hallókészülékébe úgy streamelhet hangot a tévéből, a mobiltelefonról, a számítógépről, de egyéb eszközökről is, mintha vezeték nélküli fülhallgatót viselne. 
A maximális diszkréciót és kényelmet szolgálja az Oticon ON App alkalmazás, illetve egy távirányító. Ezek segítségével egyszerűen vezérelhető a hallókészülék, de lehetőség van az internetes csatlakozásra is. Az Oticon ON App-pal kiválaszthatja, hogy mit szeretne hallani, és a hangerőt is szabályozhatja, de az alkalmazás akár a hallókészülék elemeinek alacsony töltöttségéről is küldhet értesítést a mobiltelefonjára. Az ingyenes applikációt az App Store® vagy a Google Play™ áruházból töltheti le.

Kéz nélküli hívások

Egy másik nagyszerű megoldás, a ConnectClip használatával egyszerűen bonyolíthatja a kéz nélküli telefonhívásokat iPhone®, Android™ vagy bármely más okostelefonnal. A ConnectClip közvetlenül a hallókészülékbe továbbítja a hívó fél hangját, a beépített mikrofon segítségével pedig tisztán jutnak el az ön által mondottak a hívó félhez. A ConnectClip csúcsminőségű vezeték nélküli headsetté alakítja át az Oticon Opn hallókészüléket, ennek köszönhetően egyszerre több funkció is könnyen elérhetővé válik a készülék viselőjének: 

• Szabadon telefonálhat, anélkül, hogy használnia kellene a kezét, autóban vagy bárhol máshol – streamelés mindkét fülbe. 
• Vezeték nélkül továbbíthat zenét, videót vagy egyéb hangot az okostelefonról a hallókészülékébe.
• Távolról szabályozhatja a hangerőt.

Az Oticon Opn készülék és kiegészítői elérhetőek az Acusticus Halláscentrum rendelőiben. Információk: 52/537-662 vagy 80/205-246