Ismét fogadjuk pácienseinket!

A jelenlegi járványügyi helyzetet és az egészségügyi ellátást korlátozó intézkedéseket figyelembe véve továbbra is ügyfeleink, munkatársaink egészségének védelme, megőrzése a legfőbb célunk.

A telefonos konzultációk, a hallókészülék elemek postai úton való kiszállítása eddig is zavartalanul működött, illetve működik a későbbiekben is. Ugyanakkor a gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatos beállítások, kisebb, helyben elvégezhető szervizelések igénylik a személyes találkozást.

Ezért úgy döntöttünk, hogy április 6-tól, hétfőtől Debrecenben, a Bem tér 14. és Egerben, a Dobó tér 2. szám alatti üzletünkben 8 és 14 óra között ismét fogadjuk pácienseinket!

Az előszűrés után a rendelőben infravörös, érintésmentes technológiával testhőmérsékletet mérünk, majd a kihelyezett kérdőív kitöltését követően a kormányrendeletben kihirdetett utasításokat betartva látjuk el pácienseiket.

Szolgáltatásainkat hétfőtől csütörtökig telefonon vagy e-mailen történt előzetes bejelentkezést követően vehetik igénybe. (A járványügyi helyzet miatti esetleges újabb változásokról időben tájékoztatjuk majd ügyfeleinket.)

Telefonszámaink:

E-mail címünk: acusticusbem@gmail.com

Keressenek bennünket bizalommal, de arra kérünk mindenkit, hogy a kialakult helyzetben csak fontos, halaszthatatlan ügyeikkel forduljanak hozzánk!

Ha tehetik, maradjanak továbbra is otthon!