Ismét fogadjuk pácienseinket!

Tisztelt érdeklődők, kedves pácienseink!

A jelenlegi járványügyi helyzetet és az egészségügyi ellátást korlátozó intézkedéseket figyelembe véve továbbra is ügyfeleink, munkatársaink egészségének védelme, megőrzése a legfőbb célunk.

A telefonos konzultációk, a hallókészülék elemek postai úton való kiszállítása eddig is zavartalanul működött, illetve működik a későbbiekben is.

Ugyanakkor a gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatos beállítások, kisebb, helyben elvégezhető szervizelések igénylik a személyes találkozást.

Ezért úgy döntöttünk, hogy április 6-tól, hétfőtől Debrecenben a Bem tér 14. és Egerben a Dobó tér 2. szám alatti üzletünkben 8 és 14 óra között ISMÉT FOGADJUK PÁCIENSEINKET.

Szolgáltatásainkat hétfőtől csütörtökig telefonon vagy emailen történt előzetes bejelentkezést követően vehetik igénybe. (A járványügyi helyzet miatti esetleges újabb változásokról időben tájékoztatjuk majd ügyfeleinket.)

Az előszűrés után a rendelőben infravörös, érintésmentes technológiával testhőmérsékletet mérünk, majd a kihelyezett kérdőív kitöltését követően a kormányrendeletben kihirdetett utasításokat betartva látjuk el pácienseiket.

Telefonszámaink:

Debrecen, Bem tér 14.: 06-52-537-662

Eger, Dobó tér 2.: 06-36-792 978

Email címünk: acusticusbem@gmail.com

Keressenek bennünket bizalommal, de arra kérünk mindenkit, hogy a kialakult helyzetben csak fontos, halaszthatatlan ügyeikkel forduljanak hozzánk!

Ha tehetik, maradjanak továbbra is otthon!