Klubkártya

A kezdeményezés

Egyedülálló kezdeményezésként útjára indítottunk egy programot, amely a hallásproblémával élők százait, ezreit próbálja meg összefogni Kelet-Magyarországon.

A program célja, hogy a régióban élő hallássérültek minél több helyen juthassanak kedvezményhez a gyógyfürdőktől kezdve egészségügyi szolgáltatókon át különböző üzletekig. A programot az éppen egy éve működő Halld a hangot! klubra építjük, és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen csatlakoznak ehhez a szolgáltatók, vállalkozók köréből is.

Ki kaphat klubkártyát?

A Halld a hangot! klubkártyát hallásproblémával élők kaphatják, akik az Acusticus Halláscentrum bármelyik debreceni vagy vidéki rendelőjében váltják ki hallókészüléküket. Természetesen régi partnereinkről, betegeinkről sem feledkezünk meg, a klubkártyát az ő részükre is biztosítjuk, ha azt az Acusticusnál személyesen igénylik. A névre szóló plasztikkártya díjmentes és folyamatosan bővülő körben biztosít előnyöket a tulajdonosának. Célunk, hogy ezáltal minél több ember juthasson olyan helyeken kedvezményekhez, amelyek az egészséges életmód szemléletében működnek, s egészséges táplálkozásra, mozgásra vagy épp egészségünk megőrzésére ösztönöznek.

A kedvezmények

Egész évben folyamatos kedvezményekkel várjuk az Acusticushoz betérőket, de a kedvezményeken túl extra szolgáltatásokat is biztosítunk a régi és új partnereink részére. Rendelőink mellett azonban számos és egyre több helyen szintén engedményt kapnak azok, akik felmutatják a nevükre szóló Halld a hangot! kártyát. Terveink szerint egy év alatt a klubkártyánkkal rendelkezők száma több ezerre nő, és Kelet-Magyarország legtöbb nagyvárosában találnak olyan helyet a hallássérültek, ahol számos kedvezménnyel fogadják őket, a kártyát felmutatva.

Az Acusticusnál

A klubkártyások az alábbi szolgáltatásokból és termékekből kapnak engedményt az Acusticus valamennyi rendelőjében egységesen:

  • hallókészülék-elemek 50 % kedvezménnyel
  • illesztékek féláron
  • Bemer-terápia 10 % kedvezmény / alkalom
  • Bemer-terápia, bérlet: 20% kedvezmény / 10 alkalom +1 kezelés ajándékba
  • tisztítószerek 20 % kedvezménnyel, minden vásárláskor ajándék párátlanító kapszulával
  • a nem OEP-támogatott készülékek árából 10 % engedmény
  • komplex fül-orr-gégészeti és hallásvizsgálat díjmentesen egy évben egy alkalommal

Örömmel vesszük azon szolgáltatók, vállalkozók jelentkezését is, akik szívesen csatlakoznának az összefogáshoz további kedvezmények biztosításával.

További információk a kártyával kapcsolatban ingyen hívható zöldszámunkon, a 06-80-205-246-os számon is kérhetők.