Pszichológusok

A Halláscentrum rendelésein túl már ideggyógyászati ellátást, sőt pszichológusi rendelést is biztosítunk a hozzánk betérőknek. Ennek eredményeként a hallásproblémákkal küzdők az orvosi vizsgálattól kezdve a hallásmérésen át a szükséges rehabilitációig annak minden szakaszát egy helyben vehetik igénybe.

 

 

 

Kazimir Ágnes

rendelés típusa: pszichológus
információk és bejelentkezés: 20 / 663-0758
rendelési idő: egyeztetés alapján
rendelő intézet: Acusticus Halláscentrum / Kék madár rendelő, Debrecen, Bem tér 14.

Szabolcsi-Nagy Szilvia

rendelés típusa: pszichológus
információk és bejelentkezés: 70 / 293-1790 (munkanapokon 10 és 18 óra között)
rendelési idő: hétfőtől szerdáig 15.00-18.00, pénteken 9.00-12.00
rendelő intézet: Acusticus Halláscentrum

Szakterületek: Iskolapszichológia és tanácsadás, viselkedéselemző mentálhigiénésen képzett szakember itthon és Angliában, Wingwave érzelmi coach 

Szabolcsi-Nagy Szilvia vagyok, a Debreceni Egyetem BA pszichológia szakán szereztem diplomát. Master szakirányom a tanácsadás és iskolapszichológia. Wingwave coachként 2023 augusztusa óta dolgozom Debrecenben. A Wingwave módszer egy nagyon hatékony érzelmi coaching, amely ötvözi az NLP, az EMDR és a kineziológia egyes elemeit, hogy ezáltal egy gyorsan működő és azonnal érezhető megoldást adjon a mindennapokat akadályozó,sokszor érthetetlen tüneteinknek, elakadásainknak. A Wingwave coaching az egyetlen védett, DIN EN ISO 9001 minősítéssel rendelkező stresszoldó módszer Európában.

Szeretettel várom: ha a jelenben ható, múltbéli érzelmi traumáktól szabadulna poszt-traumás stressz esetén, ha visszatérő elakadást, működésképtelenséget tapasztal fóbia, vizsgadrukk, kezelhetetlen lámpaláz vagy komoly félelmek jelentkezésekor, függőségek, étkezési zavarok esetén, viselkedészavarok, agresszió-kezelési problémák esetén, burn out – ha a kiégés határán áll, ha huzamosan alvászavart tapasztal, ha szorong, pánikol, gátlásai megbénítják, ha erősítené az önértékelését, önbizalmát, ha minden kivizsgálás és negatív lelet ellenére mégis pszichoszomatikus tüneteket érzékel a mindennapokban.

Árak: konzultáció 20.000 Ft 14 éves kor felett, 15.000 Ft 14 éves kor alatt