Marvel: már kapható a csúcskategóriás készülék

Bemutatkozik a Marvel, a Phonak legújabb innovációja, amely nem csupán hallókészülék, hanem egy multifunkciós csoda. A készülék már elérhető az Acusticus Halláscentrum kínálatában is, és egy 15 napos próbahordás során most tesztelheti is.  

A Marvel a Phonak legújabb technológiai vívmánya, amely a „szerelem első hallásra” élményt hozza el Önnek már az első illesztés során és onnantól fogva nap, mint nap. Ami a Marvel-t egyértelműen a kategória csúcsára emeli az nem csupán az egyedülálló tulajdonságok sokasága, hanem azok kombinációja.

 

Egyetlen csodálatos készülék, megannyi lehetőség

 • Kivételes továbbított hangminőség beleértve a streamelt hangot is
 • Kevesebb erőfeszítést igénylő hallás és jobb beszédértés zajban
 • Közvetlen kapcsolódás mind iOS, mind Android okostelefonokhoz, TV-készülékekhez és más a mindennapokban használt elektronikai eszközökhöz
 • Újratölthető modellek
 • Okos applikációk

 

 

A Phonak Audéo™ M legfőbb előnyei az Ön számára

Élvezze a kivételes hangminőséget már az első illesztéstől és azután minden egyes nap. Tapasztalja meg a jobb beszédértés, valamint a kevesebb erőfeszítést igénylő hallás élményét zajban is.

Közvetlenül képes kapcsolódni mind iOS, mind Android okostelefonhoz, illetve más Bluetooth® kompatibilis telefonokhoz, lehetővé téve a mindkét fülben hallható szabadkezes telefonálás élményét. A készülék nyomógombjának érintésével lehetősége van a hívás fogadására vagy elutasítására akkor is, ha a telefon a szoba másik felében van.

 TV connector segítségével egy egyszerű plug and play megoldással készülékei vezetéknélküli fülhallgatóvá alakíthatók, így kedvenc műsorait a legjobbra értékelt sztereó hangzásban hallgathatja.

Az újratölthető modellek egész napon át tartó hallást biztosítanak, beleértve a streamelsét is.

A Phonak Remote App (Távvezérlő) alkalmazás segítségével Bluetooth® kapcsolaton keresztül okostelefonjával* szabályozhatja hallókészülékét, legyen szó hangerőállításról vagy programváltásról.

További okos applikációk érkeznek!
*Bluetooth® 4.2 vezeték nélküli készülékkel és régebbi Bluetooth-os mobiltelefonnal

 

Élvezze az újratölthető technológia erejét!

https://www.phonak.com/hu/hu/rolunk/ujratoltheto-technologia.html

A Phonak úttörő szerepet töltött be a hallókészülék iparágban az újratölthető lítium-ion akkumulátorok bevezetésével, amelyet természetesen a Marvelből sem hagytunk ki!

Az újratölthető technológia előnyei:

 • Egyetlen töltéssel egy egész napon keresztül biztosítják a hallás örömét korlátlan streameléssel.
 • Az akkumulátorok 6 éven keresztüli használatra lettek tervezve.
 • Szupergyors töltés – 30 perc töltéssel akár 6 órán keresztül is használhatjuk készülékünket.
 • 40%-kal nagyobb teljesítmény és megbízhatóság a hagyományos elemekhez képest.
 • Nincs több bajlódás az elemcserével, csak egyszerű villámgyors töltés akár útközben is.

 

Nem csak a készülék, de még a töltő is lenyűgöző!

Kicsi, kompakt és szép, bárhol könnyedén elfér, még a tenyerében is.

A készülékek automatikusan bekapcsolnak a töltőből kivéve és kikapcsolnak, ha visszahelyezzük őket a töltődobozba, ezzel még komfortosabbá téve használatukat.

 

További okos töltési lehetőségek

 • Phonak Charger Case: töltő, szárítótégely és keményfedelű tartó egyben
 • Phonak Power Pack: ideális rövidebb kirándulásokhoz, amikor nem áll rendelkezésre áramforrás. Könnyen csatlakoztatható a Phonak Charger Case-hez.

 

Töltési idők

A Phonak újratölthető készülékei a leggyorsabban tölthető és legtartósabb hallókészülékek a piacon. Egyetlen 3 órás töltéssel 24 órán* keresztül biztosítják a hallás örömét, de ha mindössze csak 30 percünk van indulásig akkor se essünk kétségbe, hiszen egy fél órás töltés is 6 órán keresztül biztosítja készülékünk működését. Még egyel kevesebb ok az aggodalomra, hogy az okos töltési megoldásoknak köszönhetően akár útközben is tölthetjük hallókészülékeinket.