Online bejelentkezés

A debreceni Bem téri rendelőnkbe ingyenes hallásszűrésre, valamint magánrendelésekre online is bejelentkezhet, az alábbi adatlap kitöltésével. Az időpontnál azokat a napokat jelölje meg a naptárban, amelyek megfelelnek önnek, és mi hamarosan visszajelzünk a legkorábbi, pontos időponttal.

Amennyiben másik rendelőnkben szeretne hallásszűrésen részt venni, kérjük, hívja az adott egységünket telefonon, vagy kérje munkatársaink segítségét ingyen hívható zöldszámunkon, a 06-80 / 205-246-os telefonszámon.

Időpont lemondása

Kérjük, hogy minél hamarabb jelezze, ha a lefoglalt időpontban nem tud megjelenni a rendelőben! Időpont lemondása miatt munkatársainkat a 06-52/537-662-es telefonszámon hívhatja. 

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a foglalást 24 órával a vizsgálat előtt nem mondja le, vagy lemondás nélkül nem jelenik meg a lefoglalt időpontban, az Acusticus 2003 Kft. a vizsgálat díját kiszámlázhatja önnek.  

Foglaljon időpontot!A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.