Rólunk

ismerjen meg minket

A jó hallás természetes. Hiánya azonban kirekesztettséget, elszigetelődést okozhat kortól és nemtől függetlenül. Az Acusticus ügyvezetőjeként pályafutásom kezdete óta azért dolgozom, hogy pácienseimnek kinyissam a világot egy teljesebb élet reményében. Tapasztalatból tudom, hogy a szakmai hozzáértés önmagában nem elegendő, a hozzáállás legalább annyira fontos. Alapvető számomra, hogy munkatársaimmal nyitottsággal kezeljük a változásokat, befogadjuk az új megoldásokat és minél előbb alkalmazzuk is azokat. Mindezt a betegeink életminőségének javulása érdekében tesszük.

A fenti gondolatok inspirálnak munkám során nap mint nap. És ezeket igyekszem átadni lányaimnak is, akik évek óta az Acusticus csapatát erősítik.

Minden hozzánk betérő átlagon felüli szakértelemben és odafigyelésben részesül. Már az első találkozás alkalmával olyan gondossággal és figyelemmel kezeljük pácienseink problémáit, mintha az a saját gyermekünké volna. A betegség körültekintő vizsgálatával, több szempont alapos körbejárásával teszünk javaslatot a megoldásra. Tudjuk, hogy mindez csak nyitottsággal és hatékony együttműködéssel érhető el. Kezdettől fogva arra törekszünk, hogy családias, nyugodt légkört teremtsünk pácienseink számára.

Hozzáértésünket mi sem bizonyít jobban, mint hogy betegeink több mint kilencven százaléka sok év után is visszatér hozzánk.

A rossz hallás nemcsak a testre, de a lélekre is hatással van. Ezért olyan komplex szolgáltatási palettát állítottunk össze, amely kapcsán már nem csak hallás-, hanem mentális problémák kezelésére is van lehetőségünk. Ma már a fül-orr-gégészeti és teljes körű audiológiai szakorvosi vizsgálatokon túl, ideggyógyászati ellátásunkat és pszichológiai rendelésünket is igénybe vehetik
pácienseink.

Debrecen, Hajdúszoboszló, Berettyóújfalu, Eger és Tiszaújváros mellett már Hajdúböszörményben és Püspökladányban is megoldást találunk a gyengén halló betegeket problémáira. Hiszen a rossz hallás számunkra nem tény, csak egy állapot.

 

Debreceni Rendelőnk

 

 

Csapatunk

Nagy Viktória

klinikai elektrofiziológiai asszisztens

Debrecen

Nagy Katalin

ügyvezető

vezető audiológus

Debrecen

Nagy Orsolya

területi vezető

hallásakusztikus, audiológus asszisztens

Debrecen

 

 

Egriné Szilágyi Nóra

klinikai elektrofiziològiai
asszisztens

Debrecen

Kitzbichlerné Marianna

klinikai elektrofiziològiai asszisztens

Eger

Lisztesné Pap Erika

klinikai elektrofiziològiai
asszisztens

Eger

 

Marosánné Vetési Ágota

klinikai elektrofiziológiai
asszisztens

Berettyóújfalu

Szalánszky-Szathmári Erika

hallásakusztikus

Debrecen

Pataky-Dávid Borbála

diplomás ápoló

Debrecen