Szigorítások a járvány miatt

A koronavírus-járvány miatt Magyarországon március 11-én kihirdetett vészhelyzet következtében az előzetes tájékoztatás után hétfőtől, március 16-tól további módosításokat, szigorításokat vezet be az Acusticus.

Akik évtizedek óta járnak rendelőinkbe, őket talán nem kell meggyőzni arról, hogy pácienseink érdeke mindennél fontosabb a számunkra, a megelőzés mindig is kiemelt helyet foglalt el filozófiánkban. Az előttünk álló időszakot veszélyesnek ítéljük meg, ezért szükségesnek tartjuk az alábbi intézkedések meghozatalát:

  • Rendelőinkben minden halasztható vizsgálatot átütemezünk.
  • Magánrendelésre bejelentkezett pácienseiket sajnos érvényes előjegyzés esetén sem tudjuk fogadni, de igyekszünk mindenkit – amennyiben rendelkezésünkre áll az elérhetősége – még a mai napon értesíteni.  

A következő időszakban az elemvásárlásra, hallókészülékkel kapcsolatos beállításokra érkező ügyfeleinket az alábbiak szerint fogadjuk:

  • A rendelő várójában egyszerre maximum két páciens tartózkodhat, kísérőt csak indokolt esetben tudunk beengedni.
  • A rendelő bejáratánál asszisztenseink engedik majd be önöket, belépéskor azonnali kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítva.

Az érvényes hatósági rendelkezések értelmében jelenleg határon túli betegeket nem láthatunk el.

Az átmeneti időszakban folyamatosan biztosítjuk a telefonos konzultáció lehetőségét. Annak érdekében, hogy az elmaradt vizsgálatokat mihamarabb pótolhassuk, a későbbiekben pluszrendeléseket ütemezünk majd be, az aktuálisan érvényben lévő rendelkezéseknek megfelelően.

Kérjük, hogy kérdéseiket, észrevételeiket e-mailben jelezzék az info@acusticus.hu címen.

A szigorú intézkedéseket az önök és munkatársaink, a családok biztonsága érdekében hoztuk. Hangsúlyozzuk, hogy a jelenlegi helyzetben a biztonságot minden egyéb érdeknél fontosabbnak tartjuk. Meggyőződésünk, hogy a járvány magyarországi alakulását alapvetően meghatározza, hogy az elkövetkező napokban hány személyes találkozás történik. Támogatjuk a Maradj otthon! mozgalmat. Aki teheti, csak a legszükségesebb esetben menjen közösségbe, hiszen ez most mindannyiunk érdeke. Bízunk benne, hogy intézkedéseinkkel valamelyest mi is hozzájárulunk a vírus okozta járvány megfékezéséhez.

Megértésüket köszönjük. Minden további változásról időben tájékoztatjuk önöket.

Az Acusticus csapata