Gyártók

Phonak

Phonak

Világszerte és Magyarországon is piacvezető szolgáltatóként és a technológiai fejlesztések úttörőjeként a felhasználók életét alapjaiban megváltoztató hallássegítő megoldások legszélesebb kínálatát nyújtjuk, így többek között egyedülálló portfóliónk van a gyermekek, a kis-közepes és a nagyfokú-súlyos hallásveszteséggel/hallásmaradvánnyal élők számára is.

Nagy hangsúlyt fektetünk a „megoldás-központú” ellátásra, így vezeték nélküli kiegészítőinkkel a hallási megoldások legszélesebb kínálatát nyújtjuk, hogy a termékeinket viselők társadalmilag és érzelmileg teljes életet élhessenek.

Hisszük, hogy életeket változtatunk meg, és olyan világot teremtünk, ahol mindenki számára teljesül a „Life is on”.

Tovább a gyártó oldalára »
Danavox

Danavox

Magyarországon a Danavox termékek több mint 40 éve elérhetőek.

1993-ban dán-magyar vegyes vállalatként, Danavox-H Kft. néven alakult cégünk, mely mára önálló és 100 %-osan magyar tulajdoni háttérrel működik.

Vállalkozásunk jelenleg a Danavox, ReSound, GN ReSound termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, valamint szakszervize.

Tovább a gyártó oldalára »
Sivantos

Sivantos

A világ egyik vezető hallókészülék-gyártója vagyunk. A Sivantos Csoporthoz tartozó vállalatok világszerte kiszolgálják a hallókészülék-specialistákat, sok országban piacvezető szerepet értek el.

Magyarországon a Siemens, Signia és Audio Service márkákat kínáljuk ügyfeleinknek.

Tovább a gyártó oldalára »
Mediszintech

Mediszintech

Magyarországon egyedüliként, komplett megoldásokat kínálunk az audiológia minden területén: hallókészülékek, implantátumok (CI és BAHS), hallásdiagnosztikai műszerek.

Alapvető célunk ügyfeleink életminőségének javítása, ezért szakembereink folyamatosan lépést tartanak a terület legfrissebb kutatási eredményeivel és az ezekből következő technológiai innovációkkal.

Tovább a gyártó oldalára »
Starkey

Starkey

A Starkey Hearing Technologies egy magántulajdonban álló, globális hallástechnológiai vállalat, melynek székhelye Eden Prairie-ben, Minnesota államban van az Egyesült Államokban. A Starkey a világ 22 országában működtet létesítményeket.

A Starkey a világon 100-nál is több piacon van jelen. A vállalat a hallókészülékek öt külön márkanév alatt fejleszti, gyártja és értékesíti: Audibel, AudioSync, NuEar, MicroTech, valamint eredeti márkája, a Starkey.

Tovább a gyártó oldalára »
Microsonic

Microsonic

Cégünk filozófiája, hogy termékeink segítsék azokat az embereket, akik fontosnak tartják azt, hogy foglalkozzanak egészségük védelmével, illetve a környezetükben, különböző élethelyzetükben a lehető legjobb, legkomfortosabb hallásélményt biztosítsák saját maguk számára.

Folyamatosan megújuló alapanyagainkkal, technológiánkkal és innovatív termékek gyártásával segítünk mindenkinek életminőségének megtartásában akár a zajvédelem ipari területéről, akár a zenével kapcsolatos felhasználókról beszélünk.

Tovább a gyártó oldalára »
Widex

Widex

A Widex 1956-ban Dániában, egy családi vállalkozásként indult. Mára a világ egyik vezető hallókészülék gyártó vállalata. Világszerte több mint 100 országban értékesítenek Widex hallókészüléket.

Digitális technológiánk fejlesztése igen magas szinten történik, ezzel népszerűségre tettünk szert, és kivívtuk, hogy a piac egyik leginnovatívabb gyártójaként tartsanak számon minket.

Célunk olyan hallókészülékek tervezése, mely egyszerűen használhatók, észrevehetetlenül épülnek be a mindennapokba és természetes hangzást biztosítanak.

Tovább a gyártó oldalára »
Audiorex

Audiorex

Tovább a gyártó oldalára »
Hansaton

Hansaton

Tovább a gyártó oldalára »